service-detail-page
about-us
close
language Land
search
language
keyboard_arrow_left
België
Nederlands

Werken aan een slimmere toekomst

Bronnen voor planning en ontwerp voor uw chirurgische en intensieve zorgomgevingen

U kent uw patiënten, artsen en workflows beter dan wie dan ook. We zijn er om u te helpen hen te ondersteunen met chirurgische oplossingen die zijn afgestemd op uw behoeften. Het Hillrom Construction Solutions-team biedt deskundig advies, samen met 2D- en 3D-planning van ACC's, algemene en hybride operatiekamers, operatiekamers met een robot en IC-afdelingen. Van planning tot installatie en meer, wij zijn er om u te helpen de veilige, efficiënte workflows te creëren en te verbeteren die u verwacht voor uw patiënten en zorgverleners.

Hillrom chirurgische oplossingen voor de indeling van uw operatiekamer

Algemene/universele operatiekamers

Algemene OK? Poliklinische omgeving in een ambulant chirurgiecentrum? Wij regelen het voor u. Met ons brede portfolio kunnen we de chirurgische opstelling aanpassen naar uw wensen om al uw beoogde klinische toepassingen te ondersteunen.

Hillrom chirurgische oplossingen voor de indeling van een hybride OK

Hybride operatiekamers

Bij het plannen van een hybride OK is vroege betrokkenheid de manier om alle juiste belanghebbenden erbij te betrekken. Ons wereldwijde team van hybride OK-experts en lokale ondersteuningsteams brengen alle partijen bijeen voor workflows en vereiste onderzoeken. En we brengen uw visie tot leven met 2D- en 3D-planningssoftware om al uw beoogde klinische toepassingen te dekken.

Meer info

Hillrom chirurgische oplossing voor de indeling van een OK met robot

Operatiekamers met een robot

Het kan lastig zijn om de complexiteit van een operatiekamer met een robot aan het begin van het plannings- en ontwerpproces voor te stellen. We maken het eenvoudiger met 2D- en 3D-beeldvorming, naast hands-on consulting, zodat er aan al uw eisen wordt voldaan. Zodra onze klanten zien hoe de TS7000dV-operatietafel hun OK-zorgteams die met robots werken en workflows kan ondersteunen, kijken ze niet meer terug.

Meer info

Hillrom chirurgische oplossingen voor de indeling van uw kamers op de IC

IC-afdelingen

Op de IC-afdeling moeten uw zorgteams in een oogwenk flexibel zijn en in beweging komen. Onze modulaire, flexibele en aanpasbare plafondeenheden kunnen hen daarbij helpen. Kies de accessoires en services die u nodig hebt en waar u ze nodig hebt, om uw workflows te ondersteunen met onze volledige lijn IC-oplossingen.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Maak kennis met ons wereldwijde Construction Solutions-team