De juiste informatie voor de juiste persoon op het juiste moment

Het kan u helpen interventies te versnellen en resultaten te veranderen. Dat is de kracht van geïntegreerde zorgcommunicatie. 

En dat is de kracht van het Voalte-platform.

Let op: niet alle producten/opties zijn in alle landen verkrijgbaar. Neem contact op met uw plaatselijke Hillrom-vertegenwoordiger of vul het formulier op deze pagina in, zodat uw plaatselijke Hillrom-vertegenwoordiger contact met u kan opnemen.

Eén verpleegkundige is aan het bellen en één verpleegkundige stuurt berichten via zijn telefoon nadat hij via het Voalte-oproepsysteem voor verpleegkundigen patiëntgegevens heeft ontvangen.

Verenig uw ziekenhuis

""

Verenig uw ziekenhuis

Verbeter wat u kunt doen voor uw patiënten en zorgteams; vanaf het bed naar de smartphone. Ontdek hoe het Voalte-platform dit allemaal samenbrengt voor een werkelijk geïntegreerde communicatie.

  

""

Het Voalte-platform is beschikbaar als individuele modules of als één complete oplossing en bestaat uit:

Pictogram van hand met een iPad

Betrokkenheid van de patiënt*

En een ondersteunend pakket voor rapportages, analyses, integraties en diensten om u te helpen uw implementatie op maat te maken en het maximale uit uw investering te halen.

Het platform kan worden geïntegreerd met uw bestaande ziekenhuissystemen, waardoor essentiële informatie binnen handbereik van uw zorgverleners is, waar en wanneer ze die nodig hebben.

U kunt dus een verschil maken voor de resultaten die er toe doen.

  

""

De patiëntveiligheid beschermen

Verbonden zorg is veiligere zorg. De oplossingen van het Voalte-platform werken samen (of individueel) om de risicostatus zichtbaar te maken en zorgteams te waarschuwen bij veranderingen in de status van de patiëntveiligheid. Zodat u sneller kunt reageren op dringende behoeften.

Een verpleegkundige gebruikt een stethoscoop bij een patiënt in het Centrella® Smart+-bed
Afbeelding voor visualisatie van statistische gegevens 67% en 89%

Verminder valincidenten met 67% en valincidenten met letsel met 89% door het Voalte®-oproepsysteem voor verpleegkundigen.1

Afbeelding voor visualisatie van statistisch gegevens 99%

Tot wel 99% van de alarmen zijn onbelangrijke waarschuwingen ; verminder de alarmvermoeidheid met waarschuwingen- en alarmbeheer van Voalte®.

Afbeelding voor visualisatie van statistisch gegevens 23% daling

Verminder medicatiefouten met 23% met de mobiele app Voalte®.3

  

""

Tevredenheid van zorgverleners en patiënten verbeteren

Help uw zorgteams zich te richten op directe patiëntenzorg en zie hoe de tevredenheid toeneemt, voor zowel personeel als patiënten. Het Voalte-platform maakt het voor zorgverleners gemakkelijk om met elkaar te communiceren, zowel binnen als buiten het ziekenhuis. En het helpt patiënten deel uit te maken van het communicatieproces, zodat ze actief betrokken worden bij hun eigen zorg.

verpleegkundige reageert op een melding van de mobiele app Voalte afkomstig van de patiënt in het Centrella Smart+-bed
Afbeelding voor visualisatie van statistische gegevens 60% en 30% stijging

Besteed 60% meer tijd aan het bed en 30% meer tijd aan directe patiëntenzorg met het Voalte-oproepsysteem voor verpleegkundigen.4

Pictogram van patiënt in bed met iPad

Geef patiënten de controle om u precies te vertellen wat ze nodig hebben en controleer de responsstatus met de app Voalte Experience*.

Afbeelding voor visualisatie van statistisch gegevens 78 procent daling

Verminder het aantal centrale oproepen met 78% voor een rustige en helende omgeving met de mobiele app Voalte5

  

""

Efficiëntie bereiken

Minder vertragingen en fouten in de communicatie. Focus op kritieke alarmen. Versnelde doorstroom en ontslag van patiënten. Met het Voalte-platform kunt u op meer dan één manier uw workflows vereenvoudigen en efficiënter werken.

  

groep zorgprofessionals in een ziekenhuisgang bespreekt de meldingen van patiënten via waarschuwingen- en alarmbeheer van Voalte
Afbeelding voor visualisatie van statistisch gegevens 80 procent daling

Verminder de responstijden met 80% met het Voalte-oproepsysteem voor verpleegkundigen.5

Filter met waarschuwingen- en alarmbeheer van Voalte niet-relevante alarmen uit om snel te reageren op de meest urgente behoeften van de patiënt.

Afbeelding voor visualisatie van statistisch gegevens 82 procent

Bespaar tot 34 minuten bij ontslag en besteed 82% minder tijd aan telefoongesprekken met Voalte Mobile.6

De visie is er

""

De visie is er

Stelt u zich een wereld voor waarin patiënten in het ziekenhuis worden beschermd door een ecosysteem van verbonden technologieën. Die visie is er.

""

Neem contact met ons op

Vul dit formulier in en uw Hillrom-vertegenwoordiger zal u laten zien hoe ons Voalte-platform u kan helpen bij het verbeteren van connected care.

*verkrijgbaar in het voorjaar van 2021.
 
Referenties
  1. Hillrom customer (OVU). Oncology Falls Study. 2016-2015. Gegevens opgeslagen bij Hillrom.
  2. Largest study on hospital alarm fatigue records more than 2.5 million alarms in one month. Medical News Today. https://www.medicalnewstoday.com/mnt/releases/286520#1. Bekeken 15/6/20.
  3. James Jones, University of Washington Valley Medical Center (maart 2018). Smartphones for caregivers = better patient experiences. Sessie gepresenteerd op HIMSS18, Las Vegas.
  4. Hillrom Customer (CR). Nurse Call interview. 2016. Opgeslagen bij Hillrom.
  5. Hillrom Customer (SMHCD). Customer Case study. 2014.
  6. Candice Friestad en Jill Casanova, Avera Health (november 2016). Calling all nurses: Sending clinical data to Voalte smartphones. Sessie gepresenteerd op VUE16, Sarasota, Florida. referentie voor de 82% is dezelfde as-is (UCSF-referentie).